رئیس واحد کرج در دانشکده حسابداری و مدیریت:

نشاط و امنیت روانی لازمه فضای دانشگاه است

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۷:۲۵ کد : ۲۱۹۵ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با حضور در جمع کارکنان دانشکده حسابداری و مدیریت این دانشگاه از نزدیک به مشکلات و مسائل کارکنان آموزشی و اداری این دانشکده رسیدگی کرد.

وی با اشاره به اهمیت اخلاق مداری و احترام به قوانین در دانشگاه تاکید کرد: «اجرای قانون بایستی همراه با احترام و ملاطفت باشد به گونه ای که دانشجویان در فضای دانشگاه احساس نشاط و امنیت روانی داشته باشند.»

دکتر برهانی فر همچنین با اشاره به وظیفه مسئولین آموزشی کشور در خصوص تربیت در کنار تعلیم، تصریح کرد: «فارغ التحصیلان رشته های مدیریتی، مدیران آینده این کشور هستند و شایسته است که علاوه بر کسب مهارت های لازم علمی و نظری، با مشاهده الگوهای عملی از استادان و کارکنان، تجربیات اداری و اجتماعی را نیز فرا بگیرند.»

در این نشست کارکنان دانشکده حسابداری و مدیریت، مشکلات و مسائل خود را با رئیس دانشگاه مطرح کردند.

نشست مذکور در ادامه سلسه نشست ها و بازدیدهای دوره ای و مستمر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از بخش ها و دانشکده های مختلف این دانشگاه صورت گرفت.