تصویری از ادبیات کودک در هفته کتاب

چاپ ۶ جلد کتاب ویژه کودکان توسط دانش آموزان سمای کرج

۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۲ کد : ۲۲۳۲ اطلاعیه ها

چهار تن از دانشآموزان دبستان دخترانه سما واحد کرج موفق شدند آثار خود در زمینه ادبیات کودک را در قالب  شش عنوان کتاب ویژه کودکان منتشر کنند.

رزمهر برنوجانی، مهدیس فیروزبخت، فاطمه درسا بانسی، نارین حسن نیا با هدف ارتقای فعالیت کودکان برای تولید کتاب در ایران پیرامون موضوعات کودکانه، دانش‌آموزان دبستان دخترانه سما واحد کرج با همکاری انتشارات ورتا آثار خود را در شش عنوان کتاب به چاپ رسانند.

این نویسندگان کوچک، کتاب‌های: مانی و ماجرای سازها، خلاقیت و سرگرمی‌های من، دیوهای خندان خندان، فوتبال درختی، بلبل خرما و دیوهای چشم آبی را با کمک زهرا کبیری مدیر مسئول نشر ورتا آماده و چاپ کردند.

همچنین به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی مراسمی از سوی مدرسه ابتدایی دخترانه سما تحت عنوان «جشن امضای نویسندگان کوچک» برگزار شد و این دانش آموزان فعال مورد تقدیر قرار گرفتند.

( ۱ )