با میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

کارگاه مجازی ویژه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در واحد کرج برگزار شد

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۵ کد : ۲۲۷۸ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، کارگاه مجازی الگوی ساختاری و رفتاری اساتید در دانشگاه ویژه اعضای هیأت علمی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت واحد الکترونیکی به میزبانی واحد کرج برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه که در دو بخش صبح و عصر برگزار شد، دکتر محمدرضا بلیاد معاون امور سما و سرپرست آموزشکده عالی سما کرج، دکتر زهره موسوی کاشی از اعضای هیات علمی  و جمعی از اساتید واحد کرج نیز حضور داشتند.

این کارگاه مجازی و آنلاین که با هماهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد کرج در این دانشگاه برگزار شد، در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال 97 در حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، توسط پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برنامه ریزی و اجرا گردید.

( ۲ )