دکتر طهرانچی با حضور در نمایشگاه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از محصولات تجاری شده پژوهشی استان البرز و واحد کرج بازدید کرد

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۹ کد : ۲۲۷۹ اطلاعیه ها

دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با همراهی، دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناروی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی پس از حضور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از فن بازار و محصولات تجاری شده شرکت های دانش بنیان واحد کرج و دستاوردهای پژوهشی و اختراعات واحدهای دانشگاهی استان البرز دیدن کرد.

دکتر طهرانچی در جریان این بازدید، ضمن گفت و گو با دانشجویان و پژوهشگران فعال در این نمایشگاه، از نزدیک در جریان فعالیت های آنان قرار گرفت و توضیحاتی در خصوص نحوه عملکرد محصولات را از صاحبان محصولات و ایده ها شنید.

لازم به ذکر است دکتر طهرانچی و دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج را جمعی از روسای واحدهای دانشگاهی و معاونین و مسئولین پژوهشی، صاحبان صنایع و پژوهشگران دانشگاهی همراهی کردند.

( ۸ )