پیام تسلیت معاونت دانشجویی و فرهنگی و بسیج اساتید واحد کرج در پی درگذشت فقیه و عالم بزرگوار آیت الله هاشمی شاهرودی

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴ کد : ۲۲۸۵ اطلاعیه ها

«انا لله و انا الیه راجعون»

بسم الله الرحمن الرحیم

ارتحال جانسوز فقیه بزرگوار و عالم مجاهد حضرت آیت الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی رییس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و یار دلسوز و وفادار انقلاب اسلامی ایران و حضرت امام راحل و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) موجب تأثر و تألم گردید .سالها مبارزه و مجاهده ایشان در مسیر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و همچنین عهده‌دار بودن مسئولیت‌های بسیار مهمی در دوران پس از انقلاب، ثمره درخشان حیات ایشان بود. بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ضمن عرض تسلیت رحلت این عالم بزرگ به محضر مقدس حضرت ولی عصر «ارواحنا له الفداء»، رهبر معظم انقلاب اسلامی ، مراجع عظام تقلید، علمای اعلام و حوزه‌های علمیه قم و نجف، اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری، ملت شریف ایران، مقلدین و بیت شریف از درگاه خداوند منان علو درجات آن فقید سعید را و برای بازماندگان صبر جمیل مسئلت دارد.

( ۳ )