میزهای خالی و ایستگاه های صلواتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

برای گرامیداشت یاد دانشجویان درگذشته واحد علوم و تحقیقات تهران

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۹ کد : ۲۲۸۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در پی حادثه تلخ و ناگوار واژگونی اتوبوس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، که منجر به درگذشت و مصدومیت جمعی از دانشجویان این دانشگاه شد؛ بسیج دانشجویی و دانشجویان، استادان و کارکنان واحد کرج یاد درگذشتگان این واقعه دردناک را گرامی داشتند.

حادثه تاثربرانگیز واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات و کشته و زخمی شدن تعدادی از دانشجویان این دانشگاه، موجی از غم و اندوه در قلوب دانشگاهیان واحد کرج نشاند. در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با نصب بنر این مصیبت بزرگ را تسلیت گفته و با نمایش نمادین میز خالی این دانشجویان در دانشگاه، جای خالی آنان را در کلاس های درس به تصویر کشیده و یاد آنان را گرامی داشت.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و استان البرز نیز با صدور پیامی درگذشت دانشجویان را فقدان و خسارتی بزرگ برای جامعه دانشگاهی کشور برشمرد و به داغدیگان این حادثه تسلیت گفت.

همچنین بسیج دانشجویی واحد کرج نیز با برپایی ایستگاه های صلواتی و پخش خرما و تلاوت قرآن کریم برای شادی ارواح دانشجویان درگذشته واحد علوم و تحقیقات تهران طلب آمرزش و بخشش نموده و برای سلامتی مجروحان و مصدومان، دعا کردند.

پیشتر نیز مجلس ختمی برای دانشجویان از دست رفته واحد علوم و تحقیقات، در مسجد پیامبراعظم(ص) واحد کرج برگزار شد و کارکنان، استادان و دانشجویان این دانشگاه در آن برای شفای عاجل و کامل مصدومان حادثه دست به دعا برداشتند.

( ۳ )