با حضور جمعی از مسئولین استان البرز و دانشگاه آزاد اسلامی

دوازدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد

۲۲ دی ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۰ کد : ۲۳۰۹ اطلاعیه ها

دوازدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، حضور آیت الله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه شهرستان کرج، دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، دکتر محمدجواد کولیوند نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر داود خوشباور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان البرز، دکتر محمدرضا عسگری رئیس دبیرخانه و سایر اعضای هیأت امنای استان البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، بیش از 8 عنوان در دستور کار این جلسه قرار گرفت که پس از مطرح شدن در خصوص آنها بحث و بررسی و اتخاذ تصمیم شد.

در دوازدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، گزارش حسابرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در سال 95 با همکاری حسابرسان معتمد و نماینده دانشگاه آزاد اسلامی ارائه و بررسی شد و به منظور رفع برخی ابهامات در جزئیات و هماهنگی میان حسابرسان با بخشنامه های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و نیز بررسی اسناد و سرفصل های لازم، پیشنهاد تشکیل کمیته منتخب مطرح و به تایید اعضا رسید.

در این جلسه همچنین گزارشی از فعالیت های پژوهشی و دانش بنیان واحد کرج ارائه شد و طرح های دانش بنیان و درآمدزای استان البرز و واحد کرج مطرح و بررسی گردید که از این میان اکثر طرح های دانش بنیان واحد کرج با دارا بودن مستندات، جزئیات و استانداردهای لازم، توانست تایید هیأت امنای استانی را کسب کند.

همچنین برخی از طرح های واحد کرج و واحد هشتگرد به منظور تکمیل و ارائه BP و جزئیات بیشتر به جلسه آتی موکول شد.

در پایان جلسه دکتر بیژن رنجبر این جلسه را با توجه به فرصت سه ماهه تا پایان سال 97، از منظر نزدیک شدن به پیش بینی های استان، مطلوب ارزیابی کرد.