در پی حمایت از طرح های دانش بنیان دانشگاهی صورت گرفت:

بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از روند تولید فلزات گرانبها در شرکت دانش بنیان

۲۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۵ کد : ۲۳۱۵ اطلاعیه ها

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج از روند عملکرد شرکت دانش بنیان واحد کرج و استحصال فلزات گرانبها از لجن مس بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این بازدید دکتر سیداحسان شیرنگی معاون پژوهش و فناوری، دکتر رضا جمالپور و جمعی از مسئولین واحد کرج حضور داشتند.

شرکت دانش بنیان واحد کرج با حمایت مسئولین این دانشگاه در زمینه استحصال فلزات گرانبها از لجن مس آندی که از محصولات جنبی مس سرچشمه می باشد، فعالیت داشته و با طی مراحل مختلف بر روی ماده اولیه و با بهره‌گیری از کاتلیست‌های مستعمل صنعت نفت و پتروشیمی، فلزات گرانبها را به عنوان محصولات دانش‌بنیان استخراج می‌نماید.

لازم به ذکر است تعدادی از محصولات این شرکت دانش بنیان در نمایشگاه های مختلف دستاوردهای پژوهشی که در استان و نیز سطح کشور به معرض نمایش گذاشته شد، توانست توجه مسئولین، سرمایه گذاران و بازدیدکنندگان بسیاری را به خود جلب نماید. از جمله مسئولینی که از این طرح بازدید و استقبال کرده اند می توان به دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد.

( ۱۴ )