تحلیلگر مسائل سیاسی کشور در واحد کرج:

هرگاه در مسیر آرمان های اصیل انقلاب اسلامی حرکت کرده ایم، موفق بوده ایم

۱۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۴ کد : ۲۳۵۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج آیین نکوداشت چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی، برگزار شد.

در این مراسم دکتر سیدیعقوب زراعت کیش به عنوان تحلیلگر سیاسی به بیان نکاتی در خصوص انقلاب و تاریخچه آن در ایران و جهان پرداخت.

دکتر زراعت کیش تفاوت انقلاب اسلامی ایران با دیگر انقلاب های جهان را در ابعاد و اهداف آن بیان کرد و گفت: «انقلاب اسلامی ایران انقلابی جامع بود که تمامی اهداف و ابعاد فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، اقتصادی و انسانی را همزمان دارا بود.»

وی گفت: «انقلاب ایران پایه و اساسی مذهبی و ایدئولوژیک داشت و بر علیه شکاف موجود میان اقشار جامعه و ناکارآمدی های اقتصادی و عدم وجود آزادی در جامعه به پاخاست.»

این تحلیلگر سیاسی با تاکید بر اینکه هرگاه در مسیر آرمان های اصیل انقلاب اسلامی حرکت کرده ایم، موفق شده ایم؛ عنوان داشت: «درست به همین دلیل است که دشمنان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی سعی در دور کردن جامعه از این آرمان ها و اهداف دارند.»

وی تاکید کرد: «ثروت پرستان با تمرکز بر دو محور تحریم و فساد سعی در ایجاد مشکلات اقتصادی دارند و در بعد دوم قدرت پرستان سعی می کنند دولت و نظام را ناکارآمد جلوه بدهند و بالاخره در بعد سوم نیز بیگانه پرستان با تلاش برای ایجاد آشوب و نافرمانی مدنی، قصد ممانعت از برقراری درست اصول انقلاب اسلامی ایران دارند.»

در این مراسم همچنین برنامه های فرهنگی دیگری همچون اجرای سرود، اجرای مسابقه انقلاب، شعرخوانی و پخش کلیپ اجرا شد.