در آخرین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج صورت گرفت:

تکریم و تودیع روسای دانشکده های فنی و مکاترونیک

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۵ کد : ۲۴۰۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه با حضور در سالن شورای این واحد دانشگاهی در مراسم تکریم و معارفه روسای دانشکده های فنی و مکاترونیک این دانشگاه شرکت کردند.

در این جلسه دکتر محمدحسن برهانی فر با اهدای لوح های تقدیری از زحمات متعهدانه و دلسوزانه دکتر حامد ثابت رئیس دانشکده فنی تودیع و به جای آن دکتر مهرداد عباسی معارفه شد. همچنین دکتر رسول باقری طی حکمی از سوی رئیس واحد کرج به عنوان رئیس جدید دانشکده مکاترونیک منصوب شد و دکتر منیره سیدمظهری و دکتر محمدحسین ناصر ملی نیز به ترتیب در سمت روسای دانشکده های الهیات و تربیت بدنی ابقا شدند.

در ادامه هیأت رئیسه واحد با تشکیل جلسه به ارائه گزارش اقدامات انجام شده در سال 97 پرداختند و با بررسی نقاط ضعف و قدرت به تعریف فرصت ها و تهدیدهای پیش رو در سال آتی و جمع بندی فعالیت های لازم پرداختند.

( ۸ )