توصیه های رئیس واحد کرج به هیأت رئیسه

هماهنگی حوزه ها، سرعت عمل و حرکت به سوی درآمدزایی علمی

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۷ کد : ۲۴۱۰ اطلاعیه ها

در نشست هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر برهانی فر با تاکید بر رعایت ضوابط و مقررات دانشگاه بر انجام امور با هماهنگی میان حوزه ای و نیز جلوگیری از اتلاف زمان و هزینه دانشجویان تاکید کرد. وی همچنین پیشنهاداتی در خصوص راه اندازی رشته های جدید و متناسب با نیاز روز جامعه و استان البرز، مطرح کرد و از دانشکده ها و معاونت های مختلف خواست با نگاه ویژه ای به مقوله درآمدزایی علمی برای دانشگاه بنگرند.

رئیس واحد کرج در بخش دیگری از سخنانش از اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه خواست با تشکیل تیم هایی از کارشناسان زبده و استادان دانشگاه برنامه های خود برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه و نیز پشنهادات موثرشان را به منظور درآمدزایی و تبدیل ایده و علم به ثروت در دانشگاه، به صورت مشروح و دقیق و با بودجه‌بندی زمانی ارائه کنند.

دکتر برهانی فر ضمن تقدیر از زحمات یکساله همه مسئولین و کارکنان دانشگاه، به تبیین چشم انداز راهبردی سال آینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و استان البرز پرداخت و روس اصلی اهداف را تشریح نمود.

وی در آخرین جلسه شورای واحد ابراز امیدواری کرد سال 98 در تمامی زمینه ها اعم از علمی، پژوهشی و فرهنگی سالی پربار باشد.

( ۲ )