در بازدید رئیس واحد کرج از دانشکده کشاورزی

بررسی تدوین برنامه استراتژیک واحد کرج برای بهبود دانشکده کشاورزی

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۱ کد : ۲۴۱۱ اطلاعیه ها

در نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با استادان دانشکده کشاورزی این دانشگاه، راهکارهای تدوین برنامه استراتژیک بهبود این دانشکده بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این نشست دکتر محمدحسن برهانی‌فر با اشاره به مشکلات پیش روی رشته های کشاورزی و منابع طبیعی در کل کشور بر تدوین یک برنامه استراتژیک به منظور خروج دانشکده کشاورزی از رکود و ایجاد پویایی هرچه بیشتر در جذب دانشجویان علاقمند تاکید کرد.

وی همچنین تصریح کرد: «تغییراتی که در سیستم دانشگاهی به وجود می آید، لازمه کارایی عملکردی بهتر است اما در عین حال رعایت اصول و ضوابط دانشگاه در برنامه‌ریزی‌های آتی، بایستی به دقت در نظر گرفته شود.»

رئیس واحد کرج با اشاره به وجود اساتید توانمند در این دانشکده افزود: «یکی از برنامه هایی که برای سال پیش رو در نظر گرفته شده است، افزایش رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد است.»

در این نشست رئیس و جمعی از استادان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی با بیان دیدگاه و نقطه نظرات خود به بیان پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند و راهکارهای پیشنهادی به بحث و بررسی گذاشته شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی کرج

( ۶ )