با حضور بیش از ۱۵۰ نفر

کارگاه مهارت افزایی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۵ کد : ۲۴۱۹ اخبار دانشگاه

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان البرز و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و معاونت آموزشی واحد کرج، کارگاه دو روزه مهارت افزایی آموزشی و فرهنگی ویژه اساتید مدعو اعم از اساتید حق التدریس و هیأت علمی دانشگاه های دیگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حجت الاسلام والمسلمین دکتر داود خوشباور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اعلام این خبر افزود: «این کارگاه دو روزه در سه مکان مجزا و به صورت گفتمانی و با هشت سرفصل به منظور تقویت سطح آگاهی و تسلط استادان حق التدریس به صورت مجموعه کارگاه‌های مهارتی و معرفتی در امر تدریس برگزار گردید.»

وی همچنین اظهارداشت: «انشاء ا... همین دوره در اردیبهشت ماه و یا خرداد ماه سال آینده برای دیگر اساتید در سطح دانشگاه های استان البرز برگزار می گردد.»

( ۳ )