حجت الاسلام والمسلمین دکتر داود خوشباور:

نوروز باستانی ایران در کلام حضرت صادق(ع) روز شیعیان  و روز پیمان با ولایت نامیده شده است

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۳ کد : ۲۴۳۴ اطلاعیه ها

مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در جلسه دیدار نوروزی ریاست و کارکنان واحد کرج، به تشریح نوروز باستانی ایران در اسلام و احادیث شیعیان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، حجت الاسلام خوشباور با تشریح حدیثی از حضرت امام جعفر صادق(ع) گفت: «آن حضرت در پاسخ به یکی از شاگردان خود در خصوص اهمیت نوروز فرمودند که نوروز همان روزی است که خداوند از بندگان خود میثاق گرفت که بنده او باشند، جز او نپرستند و برای او شریک قائل نشوند.»

وی افزود: «آن حضرت همچنین از نوروز به عنوان روز آزادی و آزادگی، روز نجات از عذاب الهی، روز مبارزه با شرک و بت پرستی، روز دریافت پیام الهی، روز پیمان با ولایت، روز ظهور امام زمان و روز شیعیان نام بردند.»

حجت الاسلام خوشباور همچنین توصیه هایی برای انجام اعمالی نیک در نوروز برای دستیابی به رستگاری و سعادت دنیوی و اخروی بیان داشت.

وی در ادامه ضمن تفسیر دعای تحویل سال بر وجود 3 محوراساسی در این دعا پرداخت و گفت: « قلب سرچشمه نورانیت انسانی است و لذا لازم است که انسان همواره بر داشتن بصیرت قلبی توجه داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر داود خوشباور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه انسان خلیفه الهی روی زمین است و بایستی برخی خصایص و ویژگی های الهی را در خود نهفته داشته باشد گفت: «همانگونه که خداوند متعال تدبیر گردش جهان و روز شب را به دست دارد انسان نیز بایستی تدبیر روز و شب زندگی خود را به دست بگیرد.»

مسئول نهاد رهبری واحد کرج همچنین با اشاره به دعای تغییر و دگرگونی در هنگام حلول سال نو افزود: «تغییر وجودی انسان در کنار تغییر و تحولات ظاهری هنگامی حاصل می شود که انسان به 3 نکته توجه کند که شامل: رهایی از پلیدی ها و گناه، انجام واجبات که به منزله چراغ راه وی برای رسیدن به احسن الحال است و زدودن زنگار از دل و ترک افکار پلید است.»

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در پایان سخنانش با اشاره به بروز بلایای طبیعی در روزهای نخست امسال در کشور، همدردی خود را با هموطنان آسیب دیده که عزیزان و زندگی خود را در این حوادث از دست دادند اعلام نمود و از دانشگاهیان خواست با یاری آنان از آلام روحی هم میهنان خود بکاهند.

( ۳ )