دکتر محمدحسن برهانی فر در جمع قضات البرز:

تکیه بر مسند قضاوت، تکیه بر جایگاه پیامبر و وصی اوست

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۷ کد : ۲۴۴۲ اطلاعیه ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با حضور در جمع قضات و مسئولین دادگستری استان البرز از اهمیت خاص قضاوت و دستگاه قضا در جامعه و اسلام سخن گفت.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج میزبان اولین اجتماع سال 98، کارکنان دادگستری کل، شوراهای حل اختلاف و جمعی از کارکنان ادارات تابعه قوه قضاییه استان البرز بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با بیان حدیثی بر اهمیت جایگاه قضاوت و نقش قضات در برقراری عدل در جامعه اسلامی سخن گفت.

وی در بخشی از سخنانش در تاکید بر اهمیت نقش قضاوت در اسلام گفت: «تکیه بر مسند قضاوت، تکیه بر جایگاه پیامبر و وصی او می باشد و لذا مسئولیت قدم نهادن در این راه به همان میزان سنگین است.»

دکتر برهانی فر در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم استغفار برای مومنان اشاره کرد و گفت: «طلب استغفار، سبب می شود انسان از گناه و خطا دور بماند و کسانی که مسئولیت امور مهم را دارند، نیازمند استغفار بیشتری هستند.»

در این مراسم رئیس دادگستری استان البرز نیز ضمن ارائه گزارش عملکرد یکساله این ارگان، سخنانی در خصوص نحوه عمل به وظایف در این حوزه پرداخت.