در تقدیر ازجایگاه معنوی شهدا

مسئولین سما واحد کرج با خانواده شهید یعقوبعلی رستمی دیدار کردند

۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۸ کد : ۲۴۶۴ اطلاعیه ها

دکترمحمدرضا بلیاد و تنی چند از مسئولین، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزشهای عمومی و مهارتی واحد کرج،  با خانواده شهید یعقوبعلی رستمی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این دیدار دکتر محمدرضا بلیاد معاون  آموزش ها ی عمومی و مهارتی واحد کرج، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به خانواده شهید از رشادت ها و فداکاری‌های  شهیدان جنگ تحمیلی در  دفاع از آرمان ها و کیان جمهوری اسلامی سخنانی ایراد کرد.

محمدرضا بلیاد  ضمن ابراز خرسندی از حضور دو فرزند شهید رستمی به عنوان دانشجوی سمای کرج گفت: «پدر بزرگوار شما عزیزان و تمامی شهدای گرانقدر جمهوری اسلامی ایران، اعم از شهدای انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و مدافعین حرم، همچون چراغ روشنی بخش زندگی در جامعه اسلامی ما هستند که برکات فراوانی را با وجود خود برای ایران اسلامی به همراه دارند.»

وی در بخش دیگری از سخنانش جامعه و دانشگاه را مدیون فداکاری ها و خون پاک شهدا دانست و آمادگی خود را برای برطرف نمودن مشکلات تحصیلی و آموزشی فرزندان شهدا اعلام کرد.

دکتر بلیاد همچنین شخصا از خانواده شهید رستمی برای شرکت در مراسم جشن نیمه شعبان که در این واحد برگزار میشود  دعوت به عمل آورد