با حضور مسئولین معاونت دانشجویی و فرهنگی

از فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نظرآباد تقدیر شد

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۴ کد : ۲۴۹۱ اطلاعیه ها

رئیس پژوهشکده قرآن و عترت، مدیرکل اموردانشجویی، مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از فعالیت های فرهنگی واحد نظرآباد تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، دکتر عبدالمجید طالب تاش رئیس پژوهشکده قرآن و عترت، دکتر علیرضا صامت مدیرکل امور دانشجویی و دکتر محمدرحیم بیرقی مشاور فرهنگی و مدیر کل حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در واحد نظرآباد از دکتر فیض اله اکبری دستک رئیس این واحد دانشگاهی، از برخی از فعالیت های فرهنگی این دانشگاه بازدید و طی جلسه ای با مسئولین واحد نظرآباد، روند این فعالیت ها را مثبت ارزیابی کردند.

در این  جلسه دکتر اکبری دستک رئیس واحد نظرآباد به بیان اهم فعالیت‌ها و رویکردهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد نظرآباد- بویژه طی یک سال گذشته- پرداخت.

وی تقویت فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی با محوریت نهادهای فرهنگی دانشگاه از جمله بسیج دانشجویی و بسیج اساتید با تمرکز بر نقشه ها و اسناد فرهنگی کلان دانشگاه آزاد اسلامی را از اولویت‌ها و برنامه های فرهنگی این مرکز دانشگاهی برشمرد.

دکتر اکبری دستک همچنین با اشاره به تشکیل جلسات مستمر شورای فرهنگی و نیز ستاد اقامه نماز، بر تقویت برنامه های فرهنگی با مشارکت جدی و اثر بخش استادان و دانشجویان تاکید کرد.

رئیس واحد نظرآباد در بخش دیگری از گزارش اقدامات فرهنگی صورت گرفته در این دانشگاه از تعامل و هم افزایی مطلوب فرهنگی این دانشگاه با مسئولین نهادهای فرهنگی شهرستان نظرآباد خبر داد.

در ادامه بازدیدی از برگزاری کارگاه سلامت با همکاری اداره بهداشت و درمان نظرآباد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد نظرآباد انجام گرفت و مدیران کل فرهنگی نیز در  کارگاه بهداشت و سلامت حضور یافتند.