رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

امنیت، اولین رکن در محیط آموزشی و دانشگاه است

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۵ کد : ۲۴۹۳ اطلاعیه ها

مسائل، چالش ها و موانع پیش روی اداره حفاظت فیزیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در دیدار پرسنل این حوزه و ریاست دانشگاه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در ادامه سلسله نشست های رئیس دانشگاه با بخش های مختلف، پرسنل و مسولین اداره حفاظت فیزیکی این واحد دانشگاهی در دیدار با دکتر محمدحسن برهانی فر مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

در این نشست دکتر برهانی فر ضمن تقدیر از زحمات شبانه روزی، دلسوزانه و متعهدانه حراست دانشگاه و بویژه بخش حفاظت فیزیکی، بر لزوم برقراری امنیت، نظم و آرامش در محیط فرهنگی و آموزشی دانشگاه تاکید کرد.

رئیس واحد کرج به وجود بعد اعتقادی در کنار بعد قانونی در مسائل حفاظتی و امنیتی اشاره کرد و ضمن سخنانی، امنیت را اولین رکن عملکرد مناسب یک محیط آموزشی مانند دانشگاه عنوان نمود.

وی توصیه هایی را در خصوص حفظ امنیت توأم با اخلاق حسنه و آرامش بیان داشت و اظهار داشت: «دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه، امانتهای ارزشمند جامعه هستند که مسئولیت بزرگ مهیا نمودن محیطی امن، منظم، آرام و بدون دغدغه برای کارایی بهتر علمی و فرهنگی آنان، بر عهده مسئولین اجرایی و از جمله اداره حراست دانشگاه می باشد.»

دکتر برهانی فر با ذکر احادیثی از همه کارکنان دانشگاه بویژه کارکنان حفاظت فیزیکی خواست در عین رعایت درست و صحیح قوانین، با کمال آرامش و با سعه صدر و در چهارچوب مقررات دانشگاه، در برابر بی قانونی و بی انضباطی ها بایستند.

در ادامه دیدار حاضرین به بیان برخی مشکلات موجود پرداخته و از راهنمایی های رئیس و مسئولین حاضر استفاده کردند.

( ۶ )