قائم مقام دبیرکل هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی:

زنجیره استراتژیک تحول در دانشگاه آزاد اسلامی تکمیل می شود/ دکتر طهرانچی دارای روحیه تحول خواهی است

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۰ کد : ۲۵۰۴ اطلاعیه ها
دکتر صالح اسکندری با بیان اینکه یکی از الزامات تحول در دانشگاه آزاد اسلامی برنامه محوری است، گفت:« حلقه‌های مفقوده در زنجیره استراتژیک تحول در دانشگاه تکمیل می شود.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر صالح اسکندری قائم مقام دبیرکل هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسمی که به بهانه نکوداشت روز معلم در واحد کرج و با حضور رئیس این دانشگاه دکتر برهانی فر، نماینده مقام معظم رهبری در واحد کرج و اساتید و اعضای هیات علمی این واحد برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و تجلیل از مقام شامخ اساتید، معلمین و اعضای هیات علمی تقارن این روز را با ایام پایانی ماه شعبان المعظم که ماه رسول خداست، خوش یمن توصیف کرد و گفت: «همانگونه که امام راحلمان فرمودند به حق معلمی شغل انبیاست.

قائم مقام دبیرکل هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به گذشت ۸۳۵ روز از آغاز فرایند تحول در دانشگاه آزاد اسلامی از سی ام دی ماه ۱۳۹۵ و حکم تاریخ سازی که مقام معظم رهبری برای دکتر ولایتی مرقوم فرمودند، به فراز و نشیب های این حرکت رو به جلو اشاره کرد و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی نیز مانند هر موجود زنده ای در مسیر حرکت خود با موفقیت ها و چالش هایی روبروست‌.»

اسکندری تاکید کرد: «اما مهم این بود که به تعبیر دکتر ولایتی کشتیبان را سیاست دگر آمد و تحول در همه حوزهای علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، مالی و ... آغاز شد.»

وی تحول را یک کلمه دانست که دنیایی از مضامین و مفاهیم در پشت آن نهفته است، گفت: «یکی از الزامات تحول برنامه محوری است.»

صالح اسکندری با بیان اینکه این برنامه ناظر به چالش های سنتی دانشگاه و منویات تحولی رئیس و اعضای محترم هیات امنا باید باشد، گفت: «حلقه های مفقوده در زنجیره استراتژیک تحول در دانشگاه آزاد اسلامی تکمیل می شود‌.»

عضو شورای راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یکی از رهاوردهای برنامه محوری دستیابی به شاخص های مشترک برای پایش و ارزیابی است، گفت: «تحول چون یک حرکت رو به جلو است از طریق خطکش مدرج شاخص های مشترک می توان آن را اندازه زد؛ کیفیت، کمیت، سرعت و شتاب آن را سنجید.»

صالح اسکندری یکی دیگر از الزامات تحول در دانشگاه آزاد اسلامی را روحیه تحول خواهی و شجاعت در تصمیم گیری عنوان کرد و گفت: «بحمدالله دکتر طهرانچی از این روحیه برخوردار است و تصمیمات بزرگی که در دو سال گذشته گرفته از جمله خرید ساختمان سوهانک، راه اندازی سه بیمارستان تبریز، اردبیل و فرهیختگان، تمرکز وجوه به منظور حل مسئله حقوق های معوق، طرح پایش و ... حکایت از این روحیه تحولدخواهی دارد‌.»

قائم مقام دبیرکل هیات موسس دانشگاه ازاد اسلامی یکی دیگر از الزامات تحول را باورمندی، اساتید، کارکنان و مدیران به ضرورت تحول دانست و افزود: «تحول صرفا یک حرکت از بالا به پایین نیست.»

صالح اسکندری در بخش دیگری از سخنان خود به برخی مسائل داخلی و منطقه ای اشاره کرد و کلیه پیش ران ها و روندهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و بین المللی را در سال ۹۸ امیدوار کننده خواند و تاکید کرد: «امسال سال پیروزی های بزرگ ملت ایران است.»

وی عزت نظام جمهوری اسلامی در منطقه را بی سابقه خواند و گفت: «آمریکایی ها قصد درگیری در منطقه با ایران را ندارند چرا که می دانند در صورت بروز هر گونه درگیری همراه با کوله پشتی برای هر سرباز باید یک تابوت هم به خاورمیانه بفرستند.»