برای اولین بار در سمای کرج انجام شد

رقابت دانشجویان معماری استان های البرز و تهران از طراحی تا ساخت

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۴ کد : ۲۵۱۳ اطلاعیه ها

مسابقه از طرح تا ساخت ویژه دانشجویان رشته معماری با مشارکت دانشجویان استان‌های البرز و تهران در سما واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اولین دوره این مسابقات با شرکت 17 تیم 3 نفره از آموزشکده های سما استان تهران، البرز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد و نظرآباد در قالب فرآیند شکل گیری کامل و تیمی با محوریت طراحی دستی، طراحی نرم افزار سه بعدی و ساخت ماکت در یک روز بصورت هماهنگ برگزار شد.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد کرج، دکتر سارا دشتگرد رئیس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی شورای شهر کرج و مهندس رضا احمدزاده نایب رئیس شورای شهر نظرآباد نیز ضمن بازدید از فعالیت دانشجویان حاضر، از امکان برگزاری این مسابقات در سطح کشوری با مشارکت و همکاری شورای شهر و دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز خبر دادند.

در افتتاحیه این مسابقه دکترمحمدرضا بلیاد معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی سما کرج از نقش جوانان و دانشجویان در تولید ایده و طرح‌های نو در راستای منویات مقام معظم رهبری در سال رونق تولید و اشتغال سخن گفت.

رئیس مرکز پژوهش و مطالعات راهبردی شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه هر ساله در دنیا مسابقات متعددی در حوزه معماری برگزار می شوند گفت: «بسیاری از ایده های مطرح شده در این مسابقات هیچگاه به مرحله اجرا نمی رسند اما برگزاری این گونه برنامه ها در سطح دانشگاه ها سبب افزایش خلاقیت ،اشتیاق و مشارکت دانشجویان و بروز دهنده نبوغ می گردد و از مهم ترین نتایج این رقابت های هدفمند ،آشنایی با کارفرمایان برای ورود به حرفه خواهد بود.»

دکتر سارا دشتگرد افزود : « برای اولین بار دانشکده سما واحد کرج موضوع از طرح تا ساخت را مطرح نموده که علاوه بر ارایه ایده های خلاقانه، سبب سوق دادن تفکر دانشجو به سمت طرح های قابل اجرا بوده و سبب تشویق آنان برای آشنایی با حرفه و در نهایت آمادگی برای حضور در محیط کار حرفه ای خواهد شد .»

در پایان پس از 10 ساعت رقابت کارهای ارائه شده دانشجویان شامل طراحی دستی، طراحی نرم افزار سه بعدی و ساخت ماکت،  توسط 13 استاد رشته معماری مورد بررسی ،تجزیه و تحلیل و داوری قرارگرفت که در نهایت با جمع بندی امتیازات به ترتیب آموزشکده سما جنت آباد 1 ،جنت آباد 2 و آموزشکده سماکرج حائز مقام‌های اول ،دوم و سوم شدند و مسابقه با اهدای لوح و جوائز تیم های برتر به پایان رسید.

روابط عمومی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج