به همت بسیج دانشجویی اکران شد

وقتی که ماه کامل شد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۵۲۵ اطلاعیه ها

به همت بسیج دانشجویی و با همکاری روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج فیلم روز سینمای کشور در سالن اجتماعات مرکزی این دانشگاه اکران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، فیلم سینمایی وقتی که ماه کامل شد، در قالب اکران دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به نمایش درآمد و با استقبال بیش از 600 نفر از دانشجویان واحد کرج همراه بود.

وقتی که ماه کامل شد، فیلمی به کارگردانی نرگس آبیار، نویسندگی نرگس آبیار و مرتضی اصفهانی و تهیه‌کنندگی محمدحسین قاسمی محصول سال ۱۳۹۷ است. این فیلم برای نخستین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره فجر به نمایش درآمد و با نامزدی در ۱۳ رشته این جشنواره، توانست ۶ سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین بازیگر نقش مکمل زن و بهترین چهره پردازی را به خود اختصاص دهد.

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج که پیش از این نیز فیلم های روز کشور را در قالب اکران دانشجویی در دانشگاه ارائه کرده بود، هدف از این اکران را توسعه اقدامات فرهنگی از قبیل حمایت از فرهنگ فیلم و سینما، آشنایی جوانان با مسائل اجتماعی روز کشور و جامعه، ایجاد فضای تفکر و تحلیل و نقد در میان دانشجویان اعلام کرد.

قابل توجه است که اکران فیلم از فعالیت های فرهنگی انجمن ها، تشکل ها و کانون های دانشجویی واحد کرج است که در راستای انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به منظور ارتقاء نشاط و انگیزه در میان دانشجویان، صورت می گیرد.

( ۲ )