حضور بیش از ۱۹۰ دانشجو در

دوره های آمادگی امداد و کمک های اولیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲ کد : ۲۵۳۳ اطلاعیه ها

بیش از 190 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با همکاری کانون دانشجویی هلال‌احمر این دانشگاه در دوره های آمادگی امداد و کمک های اولیه شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،  این دوره های آموزشی با هدف آشنایی دانشجویان با اقدامات امدادی اولیه در سوانح و حوادثی همچون خفگی، تصادفات، سوختگی ها، شوک، گزش ها و...  به منظور آشنایی با اقداماتی همچون احیای قلبی ریوی ، نحوه حمل مصدومین، نحوه یاری رساندن مقدماتی و امدادهای اولیه تا رسیدن نیروهای متخصص درمانی برگزار شد.

شرکت کنندگان در این کلاس ها پس از پایان دوره با گذراندن آزمون، موفق به دریافت گواهینامه معتبر بین المللی از سوی هلال احمر می شوند.

همچنین علاقمندان می توانند پس از گذراندن این دوره ها، در دوره پایه داوطلبی که به زودی از سوی کانون دانشجویی هلال احمر واحد کرج برگزار می شود، شرکت نمایند.

روابط عمومی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج