به همت انجمن دانشجویی هلال احمر صورت گرفت:

اعلام آمادگی ۳۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برای اهدای عضو

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۳ کد : ۲۵۳۵ اطلاعیه ها

کانون دانشجویی هلال‌احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با همکاری سازمان اهدای عضو استان البرز اقدام به صدور کارت اهدای عضو به بیش از 300 نفر از دانشجویان این دانشگاه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،  کانون دانشجویی هلال احمر واحد کرج با حضور مرضیه سیفی سفیر سازمان اهدای عضو البرز با برپایی چادرهای امدادی و ثبت نام دانشجویان برای عضویت در کنگره ملی اهدای عضو به هریک از دانشجویان داوطلب کارت اهدای عضو ارائه نمود.

این مراسم با توزیع بروشور های مربوطه اهدای عضو بین دانشجویان توسط اعضای دانشجویی و تیم فرهنگی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی کرج ادامه یافت.

احمد پیرزاده مسئول اجرایی این کانون با اعلام این مطلب گفت: «این گونه اقدامات به منظور ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری و نیز ایجاد روحیه نوع دوستی و زندگی بخشیدن به بیماران با اهدای عضو میان جوانان بویژه قشر دانشجو برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان همراه بود.»

روابط عمومی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج