در آستانه لیالی پربرکت قدر برگزار شد

سوگواری برای مولای متقیان و برپایی دو مجلس ختم در دانشگاه آزاد اسلامی کرج

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۰ کد : ۲۵۷۵ اطلاعیه ها

همزمان با لیالی پرخیر و برکت قدر و در آستانه سالروز شهادت مولای متقیان، مراسم نوحه خوانی و سوگواری و دو مجلس ختم در مسجد پیامبر اکرم(ص) واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج کارکنان، استادان و دانشجویان این دانشگاه و جمعی از مسئولین،واحد کرج با حضور در مسجد پیامبر اعظم(ع) واحدکرج به عزاداری برای الگو و اسوه شیعیان جهان حضرت علی(ع) پرداختند.

در این مراسم همچنین به همت روابط عمومی دانشگاه، دو مجلس ترحیم برای درگذشت پدرگرانقدر مهدی بهمنی مدیر بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و نیز درگذشت برادرزاده دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج نیز منعقد گردید.

در این مراسم که پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر برگزار شد، علاوه بر تلاوت آیاتی از قرآن مجید، مراسم نوحه خوانی و سوگواری نیز به همت معاونت فرهنگی واحد کرج برگزار شد.

( ۱ )