به ریاست دکتر طهرانچی

شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۵۹۰ اطلاعیه ها

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به ریاست دکتر طهرانچی در واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز عصر امروز به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد کرج برگزار شد.

دکتر طهرانچی در این جلسه، با تشریح وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی و برنامه های کوتاه‌مدت و بلندمدت برای تعالی این دانشگاه، گفت: الحمدالله دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه قوی و پشتوانه محکم مردمی را دارد و حرکتی رو به جلو را در پیش گرفته است. به عنوان نمونه، دانشگاه آزاد اسلامی پرچم تحول در کشاورزی را در دست گرفته و تلاش دارد با برنامه‌ریزی و امکاناتی که دارد، در این حوزه تحول‌آفرین باشد.

وی افزود: اعضای هیأت علمی، مهمترین سرمایه دانشگاه آزاد اسلامی هستند که می‌توانند به تعالی این دانشگاه کمک کنند. دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز 680 عضو هیأت علمی در اختیار دارد که همفکری و برنامه‌های آنها می‌تواند منجر به پیشرفت این دانشگاه در استان البرز شود.

در این جلسه دکتر برهانی‌فر به ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با دارا بودن 45 هزار دانشجو و فضاهای مناسب آموزشی و پژوهشی، توانسته در نظام رتبه‌بندی سایماگو در بین دانشگاه های کشور رتبه 43 و در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی رتبه سوم را کسب کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رزاقی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز در این جلسه اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی پسوند «اسلامی» را به همراه دارد، بنابراین افکار و عقاید، احساسات و رفتارهای این دانشگاه بر مبنای افکار پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) باشد.

در ادامه این جلسه، دیگر اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نظرات، پیشنهادات و مطالبات خود برای پیشرفت این دانشگاه را ارائه کردند.

در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر، دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، دکتر بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا حضور داشتند.