مسئول کانون های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی:

موضوعات تعیین شده، از شاخص‌های بیست و چهارمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی

۲۰ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۴ کد : ۲۶۴۴ اطلاعیه ها

علی عزتی رئیس اداره کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، دسته بندی و مشخص نمودن موضوعات مختلف را از شاخص های مهم جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی سال 98 برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز،  عزتی که در دبیرخانه بیست و چهارمین جشنواره هنر و ادبیات دینی واقع در واحد کرج حضور داشت؛ ضمن نظارت بر روند کار این دبیرخانه، از حسن انجام امور در واحد کرج ، بویژه ریاست و دست اندرکاران جشنواره تقدیر کرد و گفت: این واحد دانشگاهی به لحاظ داشتن امکانات، رشته های قرآنی، فرهنگی و هنری و نیز برخورداری از تجارب کافی در زمینه های فرهنگی، به عنوان میزبان بیست و هشتمین دوره برگزاری این جشنواره قرآنی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به میزان استقبال واحدهای دانشگاهی از این جشنواره گفت: آثار دریافتی در مقایسه با سال های گذشته دارای ویژگی خاصی است و آن مشخص بودن موضوع هر رشته است که سبب شده کارها به صورت اختصاصی برای این موضوعات ارائه شوند و به نوعی کارهای ارائه شده در سایر جشنواره ها به صورت تکراری در این جشنواره شرکت نکنند.

عزتی ادامه داد: از دیگر تفاوت های مشهود جشنواره امسال با سال های پیش، محدودتر کردن رشته ها از بیش از 45 رشته به 20 رشته تخصصی است.

وی ابراز امیدواری کرد: تا پایان فرصت باقی مانده، سایر واحدها بتوانند طبق برنامه زمانبندی آثار خود را ارسال نمایند و در این رویداد فرهنگی و قرآنی حضور داشته باشند.

عزتی در پایان ضمن یادآوری اینکه آثار برگزیده به جشنواره های ملی راه خواهند یافت، تاکید کرد: یکی از مهمترین بخش های برگزاری این جشنواره، داوری آثار است که به لحاظ تخصصی دارای حساسیت، دقت و ظرافت خاصی بوده و به نوعی ضامن کیفیت برگزاری آثار برگزیده می باشد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز