تکریم و معارفه روسای دانشکده های «حسابداری و مدیریت» و «حقوق و علوم سیاسی»

۰۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۶۶۶ اطلاعیه ها

در جلسه هیأت رئیسه واحد کرج روسای دو دانشکده «حسابداری و مدیریت» و «حقوق و علوم سیاسی» تکریم و رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در جلسه شورای این واحد دانشگاهی از زحمات دکتر سیدغنی افتخاری رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی تقدیر و با تکریم وی دکتر امیر سماواتی به عنوان رئیس جدید این دانشکده معرفی شد.

همچنین با تکریم از دکتر فریدون اوحدی از زحمات وی در دوران تصدی ریاست دانشکده حسابداری و مدیریت تقدیر شد و دکتر الهام السادات هاشمی زاده معاون دانشکده مدیریت و حسابداری واحد کرج با حفظ سمت به عنوان سرپرست این دانشکده منصوب شد.

دکتر محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در جمع اعضای شورای واحد با حضور در سالن شورای این واحد دانشگاهی، با اهدای لوح‌های سپاس از تلاش متعهدانه و دلسوزانه دکتر افتخاری و دکتر اوحدی تقدیر و برای دکتر سماواتی آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه اعضای شورای واحد کرج با تشکیل جلسه به بررسی نقاط ضعف و قدرت به تعریف فرصت‌ها و تهدیدهای پیش‌روی این واحد دانشگاهی و جمع‌بندی مسائل، تعطیلات تابستانی دانشگاه و سایر اقدامات و فعالیت‌های لازم در واحد کرج پرداختند.