با کسب افتخاری دیگر

دانش آموز سمای کرج مدال طلای آسیایی ۲۰۱۹ را برگردن آویخت

۰۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۳ کد : ۲۶۷۲ اطلاعیه ها

یلدا ولی نژاد دانش آموز دبیرستان سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در دهمین دوره مسابقات نوجوانان آسیا 2019 مدال طلا گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دهمین دوره مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا با حضور 331 تکواندوکار از 30 تیرماه در شهر امان برگزارگردید  .

یلدا ولی نژاد تکواندوکار وزن 63- کیلوگرم کشورمان در این مسابقات برای ایستادن بر سکوی قهرمانی، پس از یک‌دور استراحت، در اولین رقابت خود و در دیداری حساس «تانیا سوه» از کره جنوبی را 10 بر 9 شکست داد.

وی در مبارزه بعدی خود، رو در روی «فیروزا سادیکوا» نماینده  ازبکستان قرار گرفت و با نتیجه 14 بر 12 به فینال راه پیدا کرد و در فینال نیز برابر «ناتالی حامایدی» از اردن 8 بر 4 به برتری رسید  و مدال طلای نوجوانان آسیا را بر گردن آویخت.