با شرکت در مسابقات امداد و نجات

تیم دختران دانشجوی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج عنوان نخست کشور را کسب کرد

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۱ کد : ۲۶۸۳ اطلاعیه ها

اعضای کانون هلال احمر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج که در اردوی آموزشی، مهارتی و معرفتی هلال احمردر شهر نیشابور شرکت کردند، در مسابقات امداد و نجات رتبه اول کشور را کسب نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، گروه هلال احمر استان البرز با سرپرستی لیلی زمانی در اردوی آموزشی ،مهارتی و معرفتی اعضای کانون های هلال احمر سراسر کشور در شهر نیشابور شرکت کرده و با شرکت در مسابقات امداد و نجات موفق به کسب مقام اول در بین دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور شدند.

در این مسابقات در نخستین اردوی آموزشی، مهارتی و معرفتی اعضای کانون‌های فرهنگی دانشجویی هلال احمر سراسر کشور، برگزارشد مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر نصیری با تیم کانون هلال احمر استان البرز  در مانور امداد و نجات دیدار کرد و از این تیم به عنوان تیم نخست دربین دانشگاه های ازاد اسلامی تجلیل نمود.

همچنین رتبه نخست خواهران دربین کانون های هلال احمر کل دانشگاهای آزاد اسلامی در اردوی هلال معرفت رضوی توسط تیم کانون هلال احمر واحد کرج کسب شد و مریم حلیم زمهریر از واحد کرج به عنوان دانشجوی برتر انتخاب و از وی تقدیر شد.

از دیگر دستاوردهای این اردو می توان به تقدیر از شاعر جوان دانشجوی کانون هلال احمر استان البرز خانم ریحانه صادق پور اشاره کرد.

اردوی آموزشی، مهارتی و معرفی هلال احمر که به پیشنهاد دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار می شود، در دو مرحله جداگانه ویژه خواهران و برادران در نظر گرفته شده است که مرحله اول آن با حضور 450 دانشجوی دختر از پنجم مرداد ماه تا دهم مردادماه برگزار شد. مرحله دوم این اردو نیز با حضور بیش از 500 دانشجوی پسر عضو کانون هلال احمر از دانشگاه‌های سراسر کشور از تاریخ دهم مردادماه شروع شده و تا پانزدهم مرداد در واحد نیشابور ادامه خواهد داشت.