با حضور مسئولین ذیربط منعقد شد

تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز

۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۱۳ اطلاعیه ها

تفاهم نامه همکاری دوجانبه دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز با حضور روسای این مراکز به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و مهندس تقی غیاثی تبار مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز با امضاء تفاهم نامه‌ای، بر تعامل هرچه بیشتر این دو موسسه مهم آموزشی در این استان تاکید کردند.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، پیش از امضای این تفاهم نامه طی سخنانی با مروری بر ظرفیت های این دانشگاه در استان البرز گفت: این دانشگاه در مسیر بین المللی شدن در حال حرکت است  و به دلیل تعاملات علمی و فرهنگی که با سایر کشورها دارد، می تواند بسترساز برگزاری دوره های مهارت افزایی مشترک با فنی و حرفه ای استان البرز با کشورهایی باشد که در این زمینه اعلام نیاز می نمایند.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد شغل برای دانش آموختگان دانشگاهی، کمک به حل مسائل روز جامعه و رفع نیازهای آن بوسیله نیروی تربیت شده متخصص و ماهر، ابراز امیدواری کرد: انعقاد این تفاهم نامه منجر به اعتلای اهداف فرهنگی، علمی، عملی و سیاسی در سطح استان البرز و کشور شود.

دکتر سیداحسان شیرنگی معاون پژوهش و فناوری واحد کرج نیز با بیان توضیحاتی در خصوص طرح های دانش بنیان، محصولات تجاری و خدمات این طرح ها به جامعه بر نیاز بومی سازی محصولات تجاری بر مبنای علم و پژوهش تاکید کرد.

وی همچنین توضیحات مبسوطی در خصوص مهارت افزایی دانشجویان به منظور ورود به بازار حرفه ای و تخصصی کار و آموزش کارآفرینی به آنان ارائه نمود.

مهندس تقی غیاثی تبار مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز نیز در سخنان خود به مسائل روز جامعه استان در حیطه آموزش فنی و حرفه ای پرداخت و نکاتی همچون کارآفرینی مهارت بنیان، نهضت مهارت افزایی، آموزش های هدفمند و تقاضا محور، مسیر استخدام نیروها، خوداشتغالی، تولید محصولات مورد نیاز بازار، ایجاد مراکز مهارت آموزی و آموزش اقتصاد تولید محصول را تشریح کرد.

در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز در 7 ماده و 28 بند به منظور ایجاد بستر شکل گیری همکاری های مشترک پژوهشی، آموزشی و فناوری، استفاده از توانایی های علمی و توسعه همکاری های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری در جهت استمرار ارتباط سازمان یافته طرفین به منظور رفع نیازهای متقابل، برگزاری دوره های مهارتی و حرفه ای و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد جهت افزایش سطح آمادگی و توان اشتغال پذیری دانشجویان و دانش آموختگان متناسب با نیاز جامعه کسب و کار کشور وکسب جایگاه های شغلی مناسب برای آنان و برگزاری بازدیدهای علمی، دانشجویی، استارتاپی و... منعقد شد.

انعقاد این تفاهم نامه با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، دکتر سیداحسان شیرنگی معاون پژوهش و فناوری، مهندس حسن ملاجان مدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مهندس فرزاد نصری مدیر روابط عمومی، مجید رنجبر آزاد رئیس اداره امور پژوهشی، مهندس تقی غیاثی تبار مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز، مهندس علیرضا مهرابی معاون آموزش، مهندس رحمت داسدار رئیس اداره آموزش و سیروس خوش سیما مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان البرز صورت گرفت و مقرر شد پس از انعقاد این تفاهم نامه، شیوه نامه اجرایی آن نیز تهیه و به تایید طرفین برسد.