همزمان با آغاز سال تحصیلی برگزار شد:

گردهمایی تبیین استاد تراز انقلاب درسمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۷۳۱ اطلاعیه ها

گردهمایی اساتید مدعو، اعضای هیات علمی، مدیران گروه با رویکرد تبیین استاد تراز انقلاب همزمان با شروع سال تحصیلی جدید، با حضور معاون مرکز و بازرس ویژه منطقه 2 دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکترمحمدرضا بلیاد معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی سما کرج در ابتدای مراسم با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری در این بیانیه مهم، نقش برجسته استاد و معلم در تعلیم و تربیت، تقویت باورهای دینی و فرهنگ عاشورایی  را گامی مهم برای خنثی کردن توطئه  های فرهنگی و معرفتی برای نسل جوان بویژه دانشجویان در جامعه کنونی دانسته اند .

دکتر بلیاد در ادامه دستاورد های علمی فرهنگی و آموزشی و پژوهشی مرکز سمای کرج را مرهون زحمات صادقانه استادان وکارکنان بیان نموده و تاکید کرد: اساتید علاوه بر تدریس دروس تخصصی خود، نباید از بیان اخلاقیات و فرهنگ اسلامی - ایرانی در کلاس دریغ نمایند

.

در ادامه این گردهمایی مهندس سیاوش عبادی رییس آموزشکده سمای کرج نیز با اشاره به فعالیت‌های انجام شده به برخی از برنامه ها ی تدوین شده آموزشی و فرهنگی برای ترم جدید از قبیل برگزاری همایش ها کنفرانسها ،کلاسها و کارگاه های هم اندیشی  اساتید همگام با برنامه های فرهنگی سازمان در خصوص عفاف و آراستگی در بین اساتید و دانشجویان اشاره کرد.

حمید رضا جوانبخت معاون فرهنگی دانشجویی سمای کرج نیز با بیان رویکردهای فرهنگی این مجموعه از نحوه گزینش و انتخاب اساتید با رویکرد استاد تراز انقلاب و هم تراز با شئونات اسلامی - ایرانی به صورت مصور و مستند گزارشی را ارائه نمود.

در خاتمه این جلسه استادان حاضر با بیان نکته نظرات و سوالات خود با معاون مرکز، روسا معاونین و مدیران گروه ها بصورت جداگانه به بحث و گفتگو نشستند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد  اسلامی واحد کرج