با حضور در مسابقات قهرمانی کشور

تیم تکواندوی پسران دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز قهرمان دانشجویان کشور شد

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۸ کد : ۲۷۳۳ اطلاعیه ها

تیم تکواندوی پسران دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور در مسابقات کشوری تا سکوی نخست قهرمانی پیش رفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، مسابقات تکواندوی قهرمانی کشوردانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت 14  تیم از  دانشگاه های استان های مختلف  از تاریخ 23 شهریور ماه در واحد خرم آباد برگزار شد.

در این مسابقات تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با  کسب 6 مدال طلا و 2 مدال برنز توانست با اقتدار کامل و با کسب 796 امتیاز قهرمانی را از آن خود کند.

پس از استان البرز تیم های دانشگاه آزاد اسلامی استان های تهران و مازندران به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب نمودند.

مدال های طلای این مسابقات را برای تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان  البرز، شاهین شیاسی،  آرش تبریزی، امیر حسین جلالوند، امیر عباس نیکخو، سهیل محمدیان و حسین قربان زاده کسب نمودند و مهدی عابدینی و علیرضا فداکار نیز دو مدال برنز مسابقات را برای تیم تکواندوی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به ارمغان آوردند.

مربی تیم استان البرز را علی علیرضایی و سرپرستی آن را محمد ملکی بر عهده داشتند.