بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با صدور بیانیه ای

از حضور دلگرم کننده، انقلابی و دشمن شناس نماینده ولی فقیه در استان البرز حمایت کردند

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۷۴۰ اطلاعیه ها
بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در حمایت از امام جمعه کرج و نماینده ولی فقیه در استان البرز بیانیه ای صادر کردند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، بسیجیان این دانشگاه در سه بخش بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی با صدور این بیانیه، حمایت خود را از حضور ارزشمند و خدمات معنوی و انقلابی آیت ا... سید محمدمهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه شهرستان کرج اعلام کردند. متن این بیانیه به شرح ذیل است:

«باسمه تعالی

فاستقم کما امرت و من تاب معک- (هود/112)

گفتمان نظام مقدس جمهوری اسلامی، چهل سال پیش بر پایه ایستادگی در مقابل نظام سلطه و نه هضم شدن در هاضمه آن شکل گرفت و طی چهار دهه عمر باشکوه خود نشان داد که مقاومت و ایستادگی با توکل به توان داخلی ضمن اینکه می تواند کشور را در سختی ها و مشکلات نجات دهد، این توانایی را دارد که با بلوغ علمی و حرکت در مرزهای دانش و علم و فناوری پایه های تمدن بزرگ ایرانی اسلامی را بنا نهد و طرحی نو مبتنی بر دیدگاه الهی و توحیدی در دنیای مادی امروز در اندازد.بی گمان در این مسیر انسانهایی که جهت الهی را خوب بشناسند و با بصیرت مردم را به سوی جامعه توحیدی ره بنمایند، نعمتی الهی به شمار می آیند که هرچند اندک هستند اما همچون مهری تابان حرکت کلان ملت را به سوی سعادت ابدی سوق می دهند.از این رو باید سپاسگزار چنین نعمت های الهی بوده و از ناسپاسی در مقابل چنین برکاتی در پیشگاه خداوند متعال بیمناک بود. بر همین اساس مجموعه بسیج اساتید، بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز حضور ارزشمند حضرت آیت الله حسینی همدانی نماینده ولایی و با بصیرت مقام معظم رهبری را در استان البرز نعمت بزرگ خداوند به این سرزمین دانسته و ایشان که همیشه رضای حق را بر هر امری ترجیح داده و بر مدار مصلحت اندیشی های رایج مفسده انگیز ،تعامل نکرده و همواره با صراحت بیان از خط ولایت دفاع نموده و در این مسیر تهمت های گوناگون را به جان خریده است حمایت قاطع می نماییم و اعلام میکنیم که ایشان هیچ گاه در این استان تنها نبوده و نخواهد بود و مردم متدین و انقلابی کرج و استان البرز به خصوص استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که همواره دلگرم به حضور ایشان در جمع خودشان هستند از این نیروی انقلابی و دشمن شناس پشتیبانی کرده و بر تداوم این حمایت ها تاکید میکند چرا که پشیبانی از ایشان  را دفاع از تفکر انقلابی و منویات مقام معطم رهبری(مدظله العالی) میداند.

والسلام علی من اتبع الهدی»