با حضور در مسابقات قهرمانی کشور

شنای پسران دانشگاه آزاد اسلامی البرز قهرمان شد

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۷۴۴ اطلاعیه ها

در مسابقات شنای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کشور به میزبانی واحد مشهد، تیم شنای دانشجویان پسر البرز قهرمان کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، این مسابقات با حضور 12 تیم به میزبانی واحد مشهد برگزار  شد که در نهایت تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به مقام قهرمانی رسید و استتن های فارس و خراسان رضوی به مقام های دوم و سوم نائل شدند.

تیم شنای پسران دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز متشکل از رسول شهرابادی، مهدی نماینده کار، پرهام اصفهانی نژاد، سید نیما عبداللهی، مصطفی کرمی، محمد صادق غیاثوند و امیر محمد صدیقی، با کسب 7مدال طلا ، 2 مدال نقره و 2 برنز مقام اول را با افتخار به دست آورد.

مربی تیم استان البرز را در این مسابقات محمد ملکی و سرپرستی تیم را سعید حسینی بر عهده داشتند.