دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی البرز خبر داد

داوری بیش از  ۳۰۰۰ اثر از ۲۲ رشته پژوهشی، ادبی وهنری و تولید ونرم افزار با موضوعات قرآن وعترت

۰۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۲ کد : ۲۷۴۹ اطلاعیه ها
دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از پایان داوری بیش از  ۳۰۰۰ اثر از ۲۲ رشته پژوهشی، ادبی وهنری و تولید نرم افزار با موضوعات قرآن وعترت در واحد کرج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،  بیش از 3000 اثر قرآنی در  سه بخش پژوهشی ادبی، هنری  و در رده های اساتید، کارکنان و دانشجویان که از تیرماه از واحدهای دانشگاهی سراسر کشور دبیرخانه برگزاری بیست و چهارمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت ارسال گردید.

سیده مه لقا هاشمی دبیرکانون قرآن و عترت البرز با اعلام این خبر افزود: در پی انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به عنوان میزبان بیست و چهارمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت، دبیرخانه این جشنواره در واحد کرج تشکیل شده و شروع به کار نمود.

وی ادامه داد: آثار ارسالی از سراسر کشور به همت مسئولین قرآنی و دبیران شورای قرآن وعترت استان ها جمع آوری و به واحد کرج ارسال شد که پس از مراحل تفکیک و طبقه بندی آثار توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی (کانون قرآن وعترت ) داوری آثار از اوایل مرداد ماه  با همکاری22 نفر از اساتید خبره و با تجربه آغاز شد.

دبیر کانون قرآن و عترت واحد کرج در خصوص انتخاب داوران گفت: این داوران متخصص با تایید معاونت دانشجویی و فرهنگی (حوزه فعا لیت های قرآن وعترت) از دانشکده های الهیات، ادبیات، فنی، معاونت پژوهشی و روابط عمومی دانشگاه و نیز از میان اساتید انجمن خوشنویسان وحوزه هنری استان البرز انتخاب شدند که مسئولیت هیأت داوران را نیز معاونت آموزشی واحد کرج برعهده داشت.

هاشمی در خصوص روند داوری گفت: با حضور هیات داوران، معاون آموزش و معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کرج، جلسه‌ای به منظور نظارت، دقت و نحوه  امتیاز دهی به آثار و ارائه فهرست و شاخص های داوری تشکیل شد و طی آن پس از توضیحات لازم در خصوص روند داوری و شاخص های آن بر داوری عادلانه و ارائه به موقع نمرات تاکید شد.

وی در پایان گفت: داوری آثار پس از طی مراحل مختلف به پایان رسید و آثار انتخابی از سوی هیأت های داوری اعلام شد که در مراسم اختتامیه که در آبان ماه امسال برگزار خواهد شد مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.