با حضور اعضای هیأت داوری برگزار شد

دفاع از رساله اولین دانشجوی مقطع دکتری مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۰۷ مهر ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۴ کد : ۲۷۵۴ اطلاعیه ها

جلسه دفاع از رساله فرزاد وزین­رام دانشجوی مقطع دکتری رشته مهندسی برق-قدرت دانشکده مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به عنوان اولین رساله دکترای برق این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، اولین دانشجوی دکترای برق واحدکرج با عنوان "ارائه مدل به منظور خودترمیمی شبکه توزیع با مطالعه همزمان شبکه برق و گاز" با موفقیت از رساله دکترای خود دفاع نمود.

این جلسه دفاع با حضور اساتید راهنما و مشاور رساله دکتر رضا عفت نژاد، دکتر مهدی هدایتی و دکتر پیمان حاجی حسینی و نیز اعضای هیأت داوران دکتر رضا شریفی، دکتر حسین شاطری و دکتر فرزاد گلشن پور در محل سالن کنفرانس دانشکده مکاترونیک واحد کرج برگزار شد.

در این جلسه دفاعیه، فرزین وزین رام با شرح موضوع رساله و پاسخگویی به پرسش­های هیئت داوران، جمعا به مدت دو ساعت و پانزده دقیقه از رساله خود دفاع نمود و در نهایت تحقیق انجام شده موفق به دریافت مرتبه عالی از سوی داوران گردید.

گفتنی است حاصل کار وزین­رام در انجام رساله دکتری خود منتج به چاپ مقاله با عنوان: "Decentralized Self-Healing Model for Gas and Electricity Distribution Network" در ژورنال IET  Generation, Transmission & Distribution شده است.

یادآور می شود ژورنال مذکور ISI بوده و با درجه ممتاز Q1 رتبه بندی شده است و مقالات آن در سایت IEEE نیز نمایه می­گردند.

همچنین مقاله دوم حاصل از انجام این رساله نیز به ژورنال ISI دیگری ارسال گردیده و در حال داوری می­باشد.