در هفته دفاع مقدس

مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با دیدار جانبازان و خانواده شهدا از ایشان تقدیر کردند

۰۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۲ کد : ۲۷۵۵ اطلاعیه ها

در ایام معنوی هفته دفاع مقدس و با شروع سال تحصیلی جدید، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج به همراه تنی چند از مسئولین این دانشگاه با جانباز و خانواده شهید دفاع مقدس دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این دیدار دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج ضمن تقدیر از رشادت ها، ایثارگری ها و از خودگذشتگی های خالصانه شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی در  دفاع از آرمان ها و کیان جمهوری اسلامی ایران سخنانی ایراد کرد.

دکتر برهانی فر در دیدار با جانباز صبور ایرج منعمی نودهی دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی واحد کرج  گفت: تحمل رنج و سختی های ناشی از جانبازی از سوی شخص جانباز و خانواده وی، مصداق عینی صبر و مقاومت در راه خداوند است و توان تحمل و پشت سر گذاردن این آلام نیز از سوی خداوند به انسان های برگزیده و معنوی عنایت می شود.

در بخش دیگری از این دیدار مسئولین واحد کرج در منزل شهید حسن میرزاخانی حضور یافتند و با خانواده این شهید گرانقدر دیدار کردند.

دکتر برهانی فر خطاب به معصومه میرزاخانی دانشجوی رشته آموزش ابتدایی واحد کرج از مسئولیت فرزندان شهدا نسبت به خون پدرانشان سخن گفت و تصریح کرد: جامعه و دانشگاه مدیون فداکاری ها و خون پاک شهدا است و مسئولین دانشگاه آماده هستند در مشکلات تحصیلی و آموزشی فرزندان شهدا همکاری های لازم را انجام دهند.

در این دیدار صمیمانه و معنوی که به همت امور شاهد و ایثارگران و با همکاری بسیج اساتید و روابط عمومی واحد کرج صورت گرفت؛ دکتر برهانی فر راحجت الاسلام والمسلمین ابراهیم اکبری معاون دانشجویی و فرهنگی، معصومه اکبری مدیر امور شاهد و ایثارگران، دکتر یعقوب فتحی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی و مسئول بسیج اساتید و فرزاد نصری مدیر روابط عمومی واحد کرج همراهی می کردند.

در پایان این دیدارها از خانواده های شاهد و ایثارگر مذکور با اهدای هدایایی تقدیر شد.