در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد

رقابت ۸۱ تیم در هفدهمین دوره مسابقات ملی بتن

۱۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۵ کد : ۲۷۶۲ اطلاعیه ها
صبح امروز هفدهمین دوره مسابقات ملی بتن دانشجویی با شرکت ۸۱ تیم از سراسر ایران آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  آزاد اسلامی واحد کرج، هفدهمین دوره مسابقات ملی بتن با حضور65 دانشگاه کشور در قالب 81 تیم دانشجویی متشکل از  ۲۶۸ نفر از دانشجویان رشته عمران و  با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج،  دکتر سید احسان شیرنگی مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی، دکترمحسن تدین رئیس انجمن بتن ایران و جمعی از مسئولین؛ استادان و دانشجویان دانشگاه های مخلتف کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  آغاز به کارکرد.

این مسابقات در  بخش های بتن پرمقاومت،  بتن سبک، سازه محافظ تخم مرغ(EPD ) ، تیر سبک خمشی بتن و هنر و عکاسی برگزار شد که تیم های شرکت کننده با ارائه نمونه های از پیش ساخته شده و طبق ضوابط و قوانین ویژه این مسابقات به رقابت پرداخته اند.

بیشترین شرکت کنندگان در رشته بتن پرمقاومت شرکت کردند و رشته های بتن سبک، EPD و تیر سبک خمشی در رده های بعدی از نظر تیم های شرکت کننده قرار داشتند.

این مسابقات تا عصر امروز ادامه خواهد داشت و نتایج حاصل از این رقابت ها در مراسم اختتامیه در تاریخ 16 مهرماه 98 طی مراسمی اعلام و مورد تشویق قرار خواهند گرفت.