توصیه دکتر محسن تدین رئیس انجمن ملی بتن به دانشجویان

حضور در مسابقات ،تجربیات و آموزه های ناشی از آن به معنی برنده شدن است

۱۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۹ کد : ۲۷۶۵ اطلاعیه ها

رئیس انجمن ملی بتن درمراسم افتتاحیه هفدمین دوره مسابقات ملی بتن دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حضور در مسابقات را فرصتی برای کسب تجربیات و آموزه های سازنده و دستیابی به پیروزی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر محسن تدین ضمن تقدیر از میزبانی شایسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از قوانین این مسابقات و به روز شدن آن خبرداد و گفت: با بررسی های مداوم و کسب تجربیات فراوان، قوانین این مسابقات هر روز نسبت به روز قبل کامل تر شده و نقایص آن برطرف می شود.

وی در توصیه به دانشجویان شرکت کننده گفت: نهایت جدیت خود را در زمان آمادگی برای حضور در مسابقات با مطالعات فراوان و آزمون و خطاهای گوناگون و تسلط بر آیین نامه های اجرایی مسابقات به کار گیرند و در هنگام مسابقات و داوری های آن نهایت ملایمت و اخلاق حرفه ای را مد نظر داشته باشند.

رئیس انجمن ملی بتن همچنین از برنامه ریزی برای وضع قوانین انضباطی در حین انجام مسابقات برای جلوگیری از هر گونه بی نظمی و بداخلاقی در هنگام داوری ها و اجرای مسابقات سخن گفت.

دکتر تدین در بخش دیگری از سخنانش گفت: تا امروز تمام نمونه های حاضر در این مسابقات از پیش ساخته شده اند و برای آینده برنامه ریزی هایی در خصوص برگزاری این مسابقات به صورت حضوری در حال انجام است که نیاز به تمهیدات و تجهیزات کامل تری دارد.

در ادامه این مراسم مهندس بهتاش امیری دبیر برگزاری مسابقات نیز با ذکر خاطراتی از حضور خود به عنوان دانشجو در هفتمین دوره این مسابقات در واحد کرج ابراز امیدواری کرد: شرکت کنندگان امروز این مراسم سال ها بعد با مرور خاطرات و تجربیات خود از نتایج حاصل از تلاش های و کوشش های خود مطلع شده و  بهره ببرند.

وی همچنین با بیان لذت بخش بودن این خاطرات گفت: حضور در چنین مسابقاتی سبب باز شدن باب دوستی ها و همکاری های جدید می شود که در سال های آتی راهگشا خواهند بود.

مهندس امیری ابراز امیدواری کرد پایان این مسابقات سرآغاز دوستی های و همکاری های حرفه ای و تخصصی موثری برای دانشجویان علاقمند به تحقیقات علمی و اهداف عملی باشد.