با حضور جمعی از مسئولین صورت گرفت:

بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از روند راه اندازی خط تولید فلزات گران‌بها

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۵ کد : ۲۷۷۸ اطلاعیه ها

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج از روند راه اندازی خط استحصال فلزات گرانبها از لجن مس در قالب شرکت دانش بنیان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر مهرداد عباسی رئیس دانشکده فنی و مهندسی، مهندس فرزاد نصری مدیر روابط عمومی و جمعی از مسئولین واحد کرج نیز در این بازدید حضور داشتند و از نزدیک نحوه استخراج فلزات گران بها از لجن مس آندی را مشاهده نمودند.

دکتر برهانی فر با حضور در محل کارخانه از روند راه اندازی خط ویژه استحصال این فلزات ارزشمند- ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بازدید نمود.

لازم به ذکر است شرکت دانش بنیان واحد کرج با حمایت مسئولین این دانشگاه در زمینه استحصال فلزات گرانبها از لجن مس آندی که از محصولات جنبی مس سرچشمه می باشد، فعالیت داشته و با طی مراحل مختلف بر روی ماده اولیه و با بهره‌گیری از کاتلیست‌های مستعمل صنعت نفت و پتروشیمی، فلزات گرانبها را به عنوان محصولات دانش‌بنیان استخراج می‌نماید. مهمترین این فلزات طلا، نقره، پلاتین، پالادیوم، سلنیوم، تلوریوم و ایریدیوم می باشند که علاوه بر ارزش تجاری در مصارف صنعتی، پزشکی و .... کاربردهای فراوانی دارند.

پیش از این نیز تعدادی از محصولات این شرکت دانش بنیان در نمایشگاه های مختلف دستاوردهای پژوهشی که در استان البرز و سطح کشور به معرض نمایش گذاشته شده، که توجه مسئولین، سرمایه گذاران و بازدیدکنندگان بسیاری را به خود جلب نموده است.

دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از جمله این مسئولین بودند.