با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  استان البرز

مسئول امور دبیرخانه هیأت امنای البرز و سرپرست موقت معاونت پژوهش و فناوری واحد کرج معرفی شدند

۲۲ مهر ۱۳۹۸ | ۲۱:۳۲ کد : ۲۷۹۱ اطلاعیه ها

در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، مسئولیت امور دبیرخانه هیأت امنای استان البرز به دکتر مصطفی مبلغی واگذار و دکتر حامد ثابت به عنوان سرپرست موقت معاونت پژوهش و فناوری واحد کرج معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، در این جلسه که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، جمعی از مسئولین واحدهای دانشگاهی البرز و هیأت رئیسه واحد کرج برگزار شد؛ دکتر محمدحسن برهانی فر با ذکر سوابق اجرایی دکتر مصطفی مبلغی، به منظور جلوگیری از وقفه در امور اداری موقت دبیرخانه هیأت امنای البرز طی حکمی، مسئولیت امور این دبیرخانه را به وی واگذار نمود تا پس از طی مراحل اداری و روند قانونی، انتصاب وی صورت پذیرد.

دکتر برهانی فر با تاکید بر اینکه رعایت اخلاق، عدالت و اصول مذهبی در جهت پیشبرد قوانین موثر خواهد بود ابراز امیدواری کرد: با رعایت مبانی انسانی در انجام مسئولیت های اداری و قانونی، از هیچ تلاش و کوششی دریغ نشود.

دکتر مبلغی که معاونت توسعه مدیریت و منابع واحد کرج را نیز عهده دار است، ضمن تشکر از حسن اعتماد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج گفت: بر این باور هستم که با حمایت ها و راهنمایی های ریاست محترم دانشگاه و همکاری سایر مسئولین دلسوز در این دانشگاه، می توان گام های مثبتی در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه و حل برخی مشکلات موجود در واحدهای دانشگاهی استان البرز برداشت.

در ادامه همچنین دکتر حامد ثابت به عنوان سرپرست موقت حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد کرج منصوب شد.

دکتر برهانی فر با مروری بر اهمیت جایگاه پژوهش و فناوری و زیرمجموعه های این معاونت برای دانشگاه و استان البرز ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی صحیح و دقیق این معاونت در برگزاری شایسته سمینارهای علمی، طرح های تحقیقاتی، تعامل با صنایع، گسترش شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور و نیز میزبانی رویداد مهم بزرگداشت هفته پژوهش و نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان البرز که در آذرماه برگزار می شود؛ به خوبی و شایستگی عمل نماید.

دکتر ثابت نیز با تشکر از اعتماد رئیس دانشگاه گوشه ای از برنامه های خود برای انجام وظایف محوله در حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد کرج را تشریح کرد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز