در نشست دانشجویان با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مطرح شد

آشنایی با اهمیت رشته های مختلف الهیات و کاربردهای آن در جامعه امروز

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۷۹۸ اطلاعیه ها

در نشست صمیمی رئیس و مسئولین دانشکده الهیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با دانشجویان جدید، اهمیت رشته های مختلف الهیات و کاربردهای آن در جامعه امروز تشریح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، جلسه نشست صمیمی با دانشجویان جدید مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده الهیات با  رئیس دانشکده الهیات، مدیر کل امور دانشجویی، مدیران گروه های آموزشی، جمعی از استادان و روسای ادرات آموزشی، دانشجویی و فرهنگی واحد کرج برگزار شد.

در این جلسه دکتر منیره سیدمظهری ضمن تبریک موفقیت دانشجویان برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بعنوان یکی از دانشگاه های معتبر کشور با داشتن جایگاه ویژه در میان دانشگاه‌های مهم منطقه، از دانشجویان خواست این فرصت را غنمیت شمرده و برای تجهیز خود به علم و تخصص در مدت تحصیل نهایت کوشش را به کار گیرند.

وی ضمن سخنانی با معرفی امکانات موجود در این دانشگاه و دانشکده الهیات و نیز حمایت های مسئولین و استادان از فعالیت های علمی و فوق برنامه دانشجویان ضمن سخنان مشروحی به تبیین فضیلت علم، تعلیم و تعلم در آموزه های دینی پرداخت.

در ادامه این نشست همچنین اهم مقررات فرهنگی، آموزشی و پژوهشی توسط کارشناسان مربوطه باطلاع دانشجویان رسید و به سوالات آنان در زمینه های مختلف پاسخ داده شد.

از مهمترین ویژگی های این جلسه می توان به تشریح  اهمیت رشته های مختلف الهیات، کاربردهای آن در جامعه امروز، و برخی از افتخارات این دانشکده توسط اساتید حاضر اشاره کرد.