در شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

سرپرست موقت دانشکده «حسابداری و مدیریت» معرفی شد

۳۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۱ کد : ۲۸۰۷ اطلاعیه ها

در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سرپرست موقت دانشکده «حسابداری و مدیریت» با ابلاغ حکمی از سوی رئیس این دانشگاه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در جلسه شورای این واحد دانشگاهی دکتر امیر محمودی به عنوان سرپرست دانشکده حسابداری و مدیریت حکم خود را از دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس واحد کرج دریافت کرد.

در این جلسه همچنین از زحمات دکتر الهام السادات هاشمی زاده معاون دانشکده مدیریت و حسابداری که مدتی با حفظ سمت سرپرستی این دانشکده را برعهده داشت؛ تقدیر شد.

دکتر محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در جمع اعضای شورای واحد با حضور در سالن شورای این واحد دانشگاهی، با اهدای لوحی‌ از تلاش متعهدانه و دلسوزانه دکتر هاشمی زاده قدردانی نموده و برای دکتر محمودی در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد.

گفتنی است دکتر امیر محمودی در سابقه مدیریتی خود، دبیری شورای نظارت و هماهنگی سما استان البرز و ریاست آموزشکده عالی سمای کرج را نیز دارد.

در ادامه اعضای شورای واحد کرج با بررسی مسائل و برنامه های جاری و آتی این دانشگاه، به بیان پیشنهادات، راهکارها و نقطه نظرات خود پرداختند.