سوگواری کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  در  اجتماع بزرگ دانشگاهیان استان البرز

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۲۱:۲۷ کد : ۲۸۱۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج همزمان با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان البرز، هیأت عزاداران دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز متشکل از استادان، کارکنان و دانشجویان واحدهای کرج، نظرآباد، هشتگرد و مجتمع های آموزش عالی سمای کرج در مصلای بزرگ کرج به سوگواری پرداختند.

در این اجتماع بزرگ هیأت های عزادارای دانشگاه های استان البرز در امامزاده حسن(ع) به هم پیوستند و در قالب یک هیأت بزرگ دانشگاهی با حضوری پرشور از دانشگاهیان استان البرز پس از برپایی مراسم معنوی زیارت عاشورا، با سینه‌زنی و نوحه خوانی به سوی مصلای بزرگ این شهر حرکت کردند.

دانشگاهیان استان البرز با حضور در این مراسم حماسه عاشورا و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره این حماسه تاریخی و مذهبی را گرامی داشتند.

لازم به ذکر است دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج،  مسئولین واحدهای دانشگاهی استان ، نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و تنی چند از معاونین و مدیران  اجرایی دانشگاه های استان البرز نیز در جمع عزاداران حسینی حضور داشتند.

.                                                                          روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج