همزمان با سراسر کشور صورت گرفت

حضور پرشور دانشگاه آزاداسلامی واحد کرج در راهپیمایی یوم ا... ۱۳ آبان

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۶ کد : ۲۸۱۸ اطلاعیه ها

مسئولین، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج امسال نیز همانند سال های گذشته در یوم ا... 13 آبان، بار دیگر میثاق خود را با آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این مراسم معنوی و همگام با سایر نهادها، ادارات و سازمان های استان البرز و در کنار اقشار مختلف، بار دیگر مسئولین ، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور پرشور خود در این راهپیمایی، انزجار خود را از سیاست های استعماری ابرقدرت ها و در راس آن آمریکا ابراز نمودند.

گفتنی است در این راهپیمایی عظیم دانشجویان و کارکنان ولایتمدار بسیجی واحد کرج نیز با حضوری پررنگ با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق نموده و به ندای حق طلبی رهبر فرزانه انقلاب لبیک گفتند.

دانشگاهیان همچنین پلاکاردهایی حاوی فرمایشات گوهربار امام راحل(ره) و منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را در دست داشتند.