با حضور جمعی از مسئولین دانشگاهی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از امکانات پزشکی درمانگاه سیدالشهدا بازدید کرد

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۱ کد : ۲۸۲۶ اطلاعیه ها

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج  به همراه هیأتی متشکل از جمعی از معاونین و مسئولین واحد کرج از درمانگاه سیدالشهدای کرج وابسته به این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر برهانی فر پس از حضور در درمانگاه سیدالشهدا با بازدید از امکانات درمانی و پزشکی موجود، پای سخن کارشناسان و کارکنان این درمانگاه نشست.

وی همچنین طی نشستی با رئیس و کادر درمانی و اداری این درمانگاه به بحث و گفتگو پیرامون مسائل جاری، مشکلات و نیازهای این واحد درمانی پرداخت.

دکتر برهانی فر ضمن تقدیر از زحمات پرسنل درمانگاه سیدالشهدای کرج، سعه صدر، تعهد و تخصص را سه رکن اصلی کار در مراکز درمانی برشمرد و از کارکنان خواست در رعایت آن کوشا باشند.

وی همچنین پس از استماع گزارشی از فعالیت های اخیر این درمانگاه، راهکارهایی برای برنامه ریزی به منظور توسعه کیفی این درمانگاه ارائه نمود و از مسئولین و کارکنان ذیربط خواست با ارائه پیشنهادات، طرح ها و ایده های خود مسئولین را در کسب درآمد مناسب برای درمانگاه، ارائه خدمات درخور مردم شریف کرج و در شأن دانشگاه یاری نمایند.