با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی برگزار شد

نشست تخصصی با دبیران و همیاران کانون های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۹ کد : ۲۸۵۴ اطلاعیه ها

نشست تخصصی با دبیران و همیاران کانون های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور معاون و مسئولین فرهنگی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این نشست موضوعاتی در خصوص نحوه برگزاری برگزاری پاتوق های دانشجویی، برگزاری کرسی آزاد اندیشی دانشجویی و مسائلی در خصوص نحوه نظارت مستمر بر نیرویابی و جذب نیرو در کانون های فرهنگی دانشگاه تشریح شد.

در این نشست که با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم اکبری معاونت فرهنگی و دانشجویی،  دکتر یعقوب فتحی مدیر کل فرهنگی و امور اجتماعی و تنی چند از مسئولین فرهنگی واحد کرج برگزار شد، دبیران کانون ها نظرات خود در مورد محورهای مطرح شده در جلسه ارائه نمودند و با مطرح نمودن برخی از مشکلات موجود و برنامه هایی به منظور پیاده سازی اهداف مرتبط را بیان کردند.

در پایان این نشست تخصصی، همکاری و تعهد به عنوان مهم ترین فاکتورهای انجام بهتر برنامه های فرهنگی در دانشگاه عنوان و بر آن تاکید شد.