دانشکده الهیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار کرد:

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۴ کد : ۲۸۶۱ اطلاعیه ها

طی مراسمی با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده الهیات سمینار "شیوه های افزایش تاب آوری و حل مسائل و مشکلات زندگی با اجرای تکنیک های آرامش درون"  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به همت دانشکده الهیات سمینار "شیوه های افزایش تاب آوری و حل مسائل و مشکلات زندگی با اجرای تکنیک های آرامش درون" با حضور دکتر منیره سیدمظهری رئیس دانشکده ، جمعی از مدیران و استادان دانشکده الهیات و با شرکت پرشور دانشجویان برگزار شد.

در این سمینار که با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسین توانایی عضو هیأت علمی دانشکده الهیات واحد کرج و کارشناس صدا و سیما در سالن اجتماعات شهید مفتح برگزار شد؛ در ابتدا تکنیک های  چگونگی تصمیم گیری و حل مسئله توضیح داده شد.

از مهمترین نکات توصیه شده توسط دکتر توانایی می توان به اجازه دادن به تفکرات برای بروز، ایجاد بارش افکار و تمرکز و آرامش اشاره کرد.

همچنین افزایش مهارت های زندگی و چگونگی برخورد با مشکلات با تکنیک هایی که همراه  با مثبت اندیشی و دور کردن تفکرات منفی می باشد، تمرین و ممارست و تعیین هدف از دیگر موارد ذکر شده در این سمینار بود.

لازم به ذکر است در انتها تعدادی از تکنیک های آرامش درون به صورت عملی اجرا گردید.