دکتر حسن عباسی در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

نسل اول انقلاب باید از سیاست کنار برود

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۰ کد : ۲۸۷۳ اطلاعیه ها

دکتر حسن عباسی مسئول اندیشکده یقین «مرکز بررسی های دکترینال»، در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بر لزوم کناره گیری نسل اول انقلاب از سیاست و اداره امور کشور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،  دکتر عباسی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در جمع دانشجویان بسیجی واحد کرج با اشاره به روزهای پیش رو تا انتخابات مجلس و پس از آن انتخابات ریاست جمهوری گفت: امروز کشور نیاز به خیزش نسل چهارم و پنجم انقلاب دارد و از آنجایی که مقام معظم رهبری بر دولت جوان در سال 1400 تاکید نموده اند؛ شایسته است که نسل اول انقلاب دیگر در انتخابات به عنوان کاندیدا حضور نداشته باشد و نسل جوان باید با تمام قوا در برابر این نسل که برخی از آنها به محافظه کاری پناه برده اند؛ بایستد.

دکتر حسن عباسی در بخش دیگری از سخنانش  به تحلیل وقایع اخیر جامعه از دو منظر دشمنان غربی و جناح غربگرای داخل کشور پرداخت و از ناامیدی دشمنان داخلی و خارجی در دستیابی به اهداف خود در برابر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سخن گفت و ابراز داشت: هرگاه جناح غربگرای داخل دچار ناامیدی شده و امکان از دست دادن قدرت را داشته است؛ با ترفندی کشور را به آشوب و آتش کشیده است.

وی در بیان وظایف دانشجویان و دانشگاهیان آگاه در برابر این دشمنان داخلی تاکید کرد: چهارچوب کلی عمل این است که مسئولین را مجبور به پاسخگویی نماییم.

مسئول اندیشکده یقین در سخنان خود به تشریح سیاست های دو حزبی در جهان پرداخت و تاکید کرد: این سیاست دو حزبی که از جامعه سیاسی آمریکا نشأت گرفته است حتی در فوتبال و تیم های مطرح جهان نیز با دو طیف رنگ آبی و قرمز خود را نمایان ساخته است و اکثر طرفداران این تیم ها حتی از وجود چنین سیاستی هیچ اطلاعی ندارند.

مسئول مرکز بررسی های دکترینال در ادامه به بیان راهکارهایی برای مقابله با این سیاست دو حزبی در جامعه کنونی کشور پرداخته و به پرسش های حاضرین در قالب مطالب علمی و استراتژیک پاسخ داد.

از دیگر برنامه های بسیج دانشجویی واحد کرج به مناسبت روز دانشجو می توان به صدور بیانیه خطاب به مسئولین کشور، استندآب طنز سیاسی توسط محمدرضا شهبازی و اجرای قرعه کشی در میان حاضرین اشاره کرد.

قابل ذکر است که این برنامه با استقبال بسیار چشمگیری از سوی دانشجویان همراه بود.