در اجرای سیاست همکاری با سازمان های استانی انجام شد:عقد تفاهم نامه علمی و فنآوری مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز

۱۹ مهر ۱۳۹۳ | ۱۴:۱۹ کد : ۲۹ اطلاعیه ها

دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مصاحبه با خبرنگار آنا: اتلاف وقت در اقتصاد دانش بنیان جایگاهی ندارد. علم و تکنولوژی با سرعت در حال توسعه هستند. توقف در این راستا بخصوص در یک موسسه آکادمیک بی معنی است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در راستای اهداف سند چشم انداز و سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران و در جهت بهره­مندی مستمر و نهادینه از خرد جمعی و از آنجا که ارتباط و همکاری بین موسسات علمی – آموزشی و پژوهشی می تواند به ارتقاء کمی و کیفی هدفها و برنامه های مشترک یاری رساند به حول و قوه الهی اقدام به عقد تفاهم نامه با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز نموده است.  هدف از این تفاهم نامه استفاده از توانائی های علمی و توسعه همکاری های آموزشی – تحقیقاتی و فناوری بین طرفین در جهت استمرار ارتباط سازمان یافته بین دانشگاه و اداره کل به منظور برطرف نمودن نیازهای متقابل و تاسیس مرکز آموزشهای تخصصی - کاربردی پیشرفته (ASD) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج می باشد.

از این پس در قالب این تفاهم نامه و با تکیه بر توانمندی های ویژه دانشگاه در تکمیل امکانات بالقوه و بالفعل طرفین آموزشهای فنی و حرفه ای به گواهینامه مشترک اتمام دوره منجر خواهد شد. همچنین از این پس معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج عضو شورای پژوهشی اداره کل آموزش فنی حرفه ای استان خواهد بود که مسلما در همکاری های پژوهشی آتی دو موسسه بسیار مثمر واقع خواهد شد.

توانمندی های علمی و آزمایشگاهی – کارگاهی بالفعل طرفین از قبیل کشاورزی و منابع طبیعی، صنایع سلولزی، جوشکاری و اتصالات، برق، الکترونیک و مکانیک در قالب علوم مکاترونیک، متالورژی و ریخته گری و همچنین فناوری نوین آزمونهای غیرمخرب (NDT) که بویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج یکی از پیشتازان دانشگاهی این فنآوری در ارزیابی فلزات و غیرفلزات، چوب و مواد ارتوتروپیک است، به انضمام سایر توانمندیهای بالقوه دو موسسه، در این راستا مد نظر قرار گرفته که پیش بینی می شود اجرای طرح های پژوهشی و برنامه های آموزشی موضوع این تفاهم نامه منجر به سرعت بخشیدن به روند تولید علم و دانش فنی گردد که البته دستاوردهای ذی قیمت آن حسب مورد و شرایط اجرائی به طرفین تفاهم نامه تعلق خواهد داشت.

مدت این تفاهم نامه سه سال است که درصورت موفقیت برای مدت بیشتر قابل تمدید خواهد بود.

دکتر بهروز میرزا در خاتمه یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در راستای اهداف سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران و توانمند سازی اقتصاد دانش بنیان آماده همکاری با کلیه سازمانهای دولتی و صنعتی استان
می باشد.